İzleyiciler

11 Şubat 2012 Cumartesi

14 şubat bahane İstanbul şahane.............


Daha önceki postumda bahsetmiştim 14 şubatta İstanbul a gidiyorum. Aslında 14 şubat bahane maksat kocacımla baş başa bir İstanbul gezisi yapmak(her ne kadar azraya iş için gidiyoruz desekse fena halde bozuk çalmakta ) programlı bir şekilde alışveriş merkezlerine fazla uğramadan bol eğlenceli güzel bir İstanbul turu olsun istiyoruz otelimiz hazır Sultanahmatte ........... bir gece sinema, bir gece cem yılmaz gösterisi diğer iki gece için tavsiye edebileçeğiniz eğlenceli mekan önerileriniz beklenmekte.Bir günü malzeme alışverişine ayırmak lazım....(tabiki hava şartları müsade ederse ,malum sinop hava alanı sorunlu inşallah uçak iptal olmaz)evet öneriler gelsin lütfennn:)))))

4 yorum:

  1. gelmişken dali sergisini gezebilir (dalisergisi.com), istanbul modern cafesinde soluklanabilirsiniz.marputçu handa bonçuk alışverişi yapabilirsiniz.özellikle ikinci kattaki merdivenlerin hemen solundaki bijutericiyi tavsiye ederim küçük bir dükkan, altın aparatlar, iğne oyaları, keçeler süper. balık ekmek, taze kahve oh daha ne olsun:)iyi gezmeler

    YanıtlaSil
  2. canım önerilerin için çokk teşekkürler:)))

    YanıtlaSil
  3. Canım merhaba hoşgelmişsin.Bardaklaşma etkinliğinde birbirimize çıkmışız.Sana mail attım zaten.Bakarsın bir ara.

    YanıtlaSil
  4. ohhhhhh sefanız olsun karı koca ne güzel en güzel şeydir zaten o gerisi boş yani hediye filan insanın yanında sevdiği olduğu sürece daha ne ister ki canım:))

    sevgiler...

    YanıtlaSil