İzleyiciler

23 Aralık 2011 Cuma

YENİ YIL ETKİNLİĞİ HEDİYEM GELDİ:)))


 Hayat melodisinin düzenlediği yeni yıl etkinliği hediyem geldi. İkiz büyütmek blokunun sahibesi sevgili AYLİNçok şık bir paketle, güzel dileklerini ilettiği, bir not eşliğinde hediyemi yollamış bu güzel hediyeyi hiç tanımadığın birinden almak gerçek tende çok eğlenceli oldu açıkça sı ben fillere bayılırım harika bir hediye seçimi olmuş.Çokk teşekkürler sevgili Aylin, sanada güzel kızların ve eşinle çokk mutlu, sağlıklı, bol bereketli ,her şeyin gönlünce olduğu bir yıl dilerim :))))Benim talihlim ise sevgili ŞERİFE idi onun hediyesine sorunsuz bir şekilde kavuşmuş  güzel günlerde kullansın:))))

5 yorum:

  1. waoooow inanılmaz şık ve elit duran bir hediye:) en güzel köşeni süsle onunla artık canım!:)

    ♥HeelsAreMyDrugs♥
    ♥HeelsAreMyDrugs♥

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Şerife'nin hediyeleri çok hoştu eline sağlık :) Aylin'cimde çok zevklidir incedir zaten :) çok güzelmiş hediyen :) iyi yıllar :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. yeşil renk üstelik seçtiğin yeşil renk en sevdiğim renktir ömrümün sonuna kadar özenle saklıyacağım bir hediye oldu benim için sizinle tanışmakta ayrı bir güzellikti :)
    Aylinin gönderdiği hediyede çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  4. Canım beğenmene inan çok sevindim fillerin uğur getirdiğini söylerler umarım sana şans ve uğur getirir.
    Güzel bir kartla göndermek istedim ama hem kızların hem de benim hastalığım üst üste geldi kart almaya çıkamadım kusuruma bakma ne olur.
    Kucak dolusu sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. heelsaremydrugs:çok teşekkürler :))sevgili ülkü sanada iyi seneler:)))şerifeciğim seninle tanışmakta benim için ayrı bir zevkti beğendiğine çok sevindim güzel ve mutlu olduğun anlarda takman dileğiyle:))))aylinciğim bir kız annesi olarak bilirim çocuklar hasta oldumu dünya durur hiç önemli değil kutunun zerafeti hediyenin güzelliği yeter çok teşekkürler sevgiler:)))

    YanıtlaSil