İzleyiciler

26 Nisan 2012 Perşembe

yakalara devam.........


 Bunlarda bi site için hazırladığım yakalar cevap olumlu gelirse çokk yakında bi sitede satışa sunulaçaklar ,evrene iyi dileklerimi yolladım beklemekteyim hadii hayırlısı.............








20 Nisan 2012 Cuma

BU HAFTANIN YAKA ÇALIŞMALARI....

Bu aralar çok trend bu yakalar ben hepsini çok beğenerek hazırladım fakat en çok jean olanı beğendim ya sizz::????neşeli hafta sonları efenimmm:))))))




İYİKİ DOĞDUN EBRU....






Hafta sonu sevgili Ebru arkadaşımın doğum günü kutlaması için dışarıdaydık bol kahkahalı güzel bir geceydi iyiki doğdun canım arkadaşım nice mutlu yıllara....................



11 Nisan 2012 Çarşamba

şeker hamuru tarifi ve korsan kurabiye denemesi.......


 Kızımın arkadaşı tan için kolları sıvayıp şeker hamuru kurabiye araştırmalarına başladım..........şeker hamuru internette renk renk hazır olarak satılmakta lakin ben bunu kendim yaparım deyip şeker hamuru tarifini bloglardan birinde bulunca hemen işe koyuldum TARİFİ: : 450 gr.marshmallow şeker (bim marketlerde paket olarak satılıyor)4 yemek kaşığı su,500gr pudra şekeri,bir cimdik tuz.. YAPILIŞI: Marshmallow şekerleri cam bir kaseye boşaltın.Tencereye biraz su koyup cam kaseyi üzerine oturtun. Orta ateşte arasıra karıştırarak şekerleri eritinBurada dikkat etmeniz gereken şekerlerin çok fazla erimemesi ve içine sıçak su kaçırmamanız.Eriyen şekerleresu,tuz ve pudra şekerinin yarısını ekleyipkarıştırın.Yoğurma kabının dibine bolca pudra şekeri dökün.Eriyen şekerleri yoğurma kabına alın ve yoğurmaya başlayın.Kalan pudra şekerinide ekleyip ,hamuru iyice yoğurun.Ele yapışmayan ama yumuşak bir hamur olaçaktır.Son olarak hamuru top haline gtirip dış yüzeyini margarinle yağlayıp streç film ile kaplayın.1 gün yada daha fazla oda sıcaklığında bekletebilirsiniz..... ilk denemeye göre gayet başarılıydı parti konsepti korsan olunca bende erkeklere korsan, kızlara kalp kurabiyeler yaptım işte sonuç........
                                                                                                                                                         

3 Nisan 2012 Salı

ayakkabı tutkudur:)))

Havaların yavaş yavaş ısındığı şu günlerde içimiz açılsın biraz ......Bütün kadınlar gibi bende bir ayakkabı tutkunu olarak bunların hepsine bayıldım hatta hepsini istiyorummmm:)))   Peki sizin favoriniz hangisi?????????








2 Nisan 2012 Pazartesi

Ailece Tatilin Keyfi Sony Projeksiyonlu Handycam'le Çıkar!

                                                                                                                                                                   Projeksiyon özelliği sayesinde Sony Handycam; ailece geçirdiğiniz o değerli anları, istediğiniz yerde tekrar tekrar izleyebileceğiniz ölümsüz anılara dönüştürüyor!

Ailece gidilen tatillerde, anılarımızı kaydetmek ve sevdiklerimizle paylaşmak için mutlaka yanımızda bir kamera götürürüz. Peki bu kamera aynı zamanda kaydettiğimiz videoları duvara yansıtabilseydi? Videoları sevdiklerimizle birlikte geniş bir alanda izlemek için bilgisayar veya televizyona muhtaç olmasaydık? Üstelik onları dilediğimiz zaman dilediğimiz yerde izleyebilseydik? Sony’nin yeni projeksiyonlu kamerası ile tüm bunlar artık mümkün!

Projeksiyon özelliğine sahip olan Sony Handycam, içindeki videoları istediğiniz yüzeye yansıtmanızı ve dilediğiniz an izlemenizi sağlıyor. Böylece hem ailenizle beraber yaşadığınız o değerli anları ölümsüzleştirebiliyor hem de onları sevdiklerinize de izleterek paylaşabiliyorsunuz. Artık anılarınız her zaman ve her yerde sizinle!                                                                                                                                                             

Bir bumads advertorial içeriğidir.